Telefon:

E-Mail:

Претрага
Close this search box.

Stomatološke intervencije svih vrsta pod totalnom anestezijom(narkoza) ili djelimičnom anestezijom(sedacija)

Dobrodošli u MonDent – Stomatološke intervencije pod anestezijom!

Liječenje pod anestezijom

Pacijenti koji žele da izbjegnu bol tokom stomatoloških intervencija, liječenje pod anestezijom pravi je izbor za njih. Glavni cilj liječenja pod anestezijom jeste bezbolno i pozitivno iskustvo svakog našeg pacijenta tokom različitih stomatoloških postupaka. Sa anestezijom, nećete osjećati bol!

Usluga liječenja pod anestezijom obuhvata:

Upotreba potpune anestezije

Primjenjuje se za veće intervencije

Djelimična anestezija

Pogodna za pacijente koji se plaše stomatoloških tretmana

Prisustvo anesteziologa

Konstanto prisustvo anesteziologa koji prati vitalne funkcije pacijenta koji je pod totalnom anestezijom

Razlika između djelimične i potpune anestezije

Kada se pripremate za anesteziju, možete birati između djelimične ili potpune anestezije. Djelimična anestezija smanjuje osjećaj bola samo u određenim dijelovima tijela ili oko specifičnih živaca, dok osoba ostaje budna i svjesna tokom medicinskog postupka. Potpuna anestezija, s druge strane, potpuno lišava osobu svijesti i osjećaja bola, obično se primjenjuje tokom većih operacija i zahtjeva gubitak svijesti.

Troškovi liječenja anestezijom u Banjaluci

Molimo vas da nas unaprijed obavijestite o vašoj želji da budete tretirani pod potpunom anestezijom. Takođe ćemo vas konsultovati u vezi sa troškovima liječenja anestezijom u Banjaluci u našoj ordinaciji. Visina troškova zavisiće od trajanja tretmana – i ovdje vam možemo pružiti lične informacije prije vašeg liječenja anestezijom u Banjaluci kod nas.

stomatološke intervencije pod anestezijom, stomatološka ordinacija, stomatološka ordinacija mondent
stomatološke intervencije pod anestezijom, stomatološka ordinacija, stomatološka ordinacija mondent

Kada je lječenje anestezijom tretman u Banjaluci opravdano?

Ne zahtjeva svaki stomatološki tretman upotrebu anestezije, kao što je na primjer profesionalno čišćenje zuba. Mnoge procedure zahtevjaju samo lokalnu anesteziju, kao što je slučaj kod lječenja karijesa na pojedinim zubima. Za druge stomatološke postupke, preporučuje se i želja mnogih pacijenata za potpunom anestezijom, kao što je slučaj kod dugotrajnih stomatoloških operacija, endodontskih terapija, vađenja umnjaka ili postavljanja implantata.

Dijelimična i potpuna anestezija - razlika

Kada se pripremate za anesteziju, možete birati između djelimične anestezije ili potpune anestezije. Koristimo stručne termine kao lokalna anestezija za omamljivanje određenog dijela usne šupljine, dok pacijenti ostaju budni, i opšta anestezija.

stomatološka ordinacija, stomatološka ordinacija mondent
stomatološke intervencije pod anestezijom, stomatološka ordinacija, stomatološka ordinacija mondent
stomatološka ordinacija, stomatološka ordinacija mondent

Kontaktirajte nas i zakažite!

Ukoliko ste pacijent koji se plaši stomatoloških zahvata i tretmana, MonDent je pravo riješenje za vas! U dogovoru sa našim stomatolozima, odaberite između djelimične i potpune anestezije i izbjegnite bol!

Redovni kontrolni pregledi su osnova za očuvanje zdravlja zuba

Osim svakodnevne higijene u vidu pranja zuba, redovni pregledi zuba i desni su ključni za održavanje zdravih zuba. Pažljivom analizom svakog pojedinačnog zuba postavljamo plan za neophodne tretmane. Što ranije oštećenje bude otkriveno, tretman može biti manje invazivan. Na taj način, u MonDent stomatološkoj ordinaciji u Banjaluci, dugoročno osiguravamo vaše oralno zdravlje i čuvamo zube gdje god je to moguće.

Tretman bola je takođe dio našeg spektra usluga

Ako se suočavate sa zuboboljom, pružićemo odgovarajući tretman kako bismo vas oslobodili nelagodnosti i pomogli vam da povratite oralno zdravlje.

Proteze

Kada je riječ o zubnim protezama, naši stručnjaci mogu da vam ponude različite opcije, uključujući implante, mostove, krunice i proteze, kako bismo riješili bilo kakve probleme sa zubima.

Grizni štitnici

Takođe, nudimo i štitnike za zube, koji su posebno pravljeni za svakog pacijenta kako bi zaštitili zube od oštećenja usljed škripanja ili stiskanja zuba.

Lični savjeti profesionalaca

Naš stručni tim pruža personalizovane savete kako biste održali vaše oralno zdravlje na najbolji mogući način. Sve usluge koje nudimo osmišljene su kako bismo očuvali i poboljšali vaše oralno zdravlje, uzimajući u obzir vaše jedinstvene potrebe i ciljeve.

STOMATOLOG U BANJA LUCI - MONDENT

Stomatološka ordinacija MonDent u Banjaluci

Transparentnost od samog početka i niske cijene uz punu uslugu

Iskusni tim

Tim stomatologa MonDent u Banjaluci uvijek je tu za vas. Kombinacija iskustva s najkvalitetnijim tehnikama rada, pružiće vam pouzdanu stomatološku uslugu.

Najnovija tehnologija

Kontinuirano ulažemo u najnovije tehnologije i obuke kako bismo vam pružili najbolje stomatološke tretmane. Naši pacijenti besplatno dobijaju 3D rendgen

Jezici

Sa našim osobljem možete da komunicirate na nekoliko jezika: njemački, engleski i srpski.

Kontakt

Zakazivanje termina

Adresa:
Milana Radmana 47, 78000 Banjaluka
Bosna i Hercegovina

Telefon:

051 240 677

Mobilni:

066 153 582

E-Mail:

info@mondent.ba

Radno vrijeme:

  • Pon-Uto 9:00 - 18:00
  • Sri 8:00 - 16:00
  • Čet 8:00 - 17:00
  • Pet 8:00 - 13:00
Zakažite termin
051 240 677
Pozovi
info@mondent.ba
Termin
Routenplaner
Adresa
Routenplaner
E-Mail