Telefon:

E-Mail:

Претрага
Close this search box.

Estetska stomatologija

Dobrodošli u MonDent – Vaša destinacija za vrhunsku estetsku stomatologiju u Banjaluci!

Šta je estetska stomatologija?

Estetska stomatologija je usluga koja se fokusira na unapređenje izgleda i zdravlja zuba. Pored postizanja lijepog osmijeha, estetska stomatologija teži ka očuvanju optimalne funkcionalnosti zuba i čeljusti. Ova grana stomatologije nudi različite postupke i tretmane kako bi poboljšala estetski izgled pacijentovog osmijeha.  MonDent stomatološka klinika je prepoznatljiva po tome što postiže savršenu ravnotežu između estetike i funkcionalnosti vašeg osmijeha.

Estetika u Banjaluci - više od "samo" dobrog izgleda

Jer kada zubi lijepo izgledaju, to znači da su dobro njegovani, a to je u osnovi dobro za zdrave desni, snažnu zubnu strukturu i samim tim dobar odnos redova zuba. Istovremeno, lijepi, bijeli zubi prirodno signaliziraju zdrav način života. Bijeli, ravni zubi simbolizuju mladost i zdravlje i tako mogu doprinijeti povećanom samopouzdanju. 

Usluga estetske stomatologije obuhvata:

Kozmetičke tretmane

 • Izbjeljivanje zuba i uklanjanje mrlja
 • Profilaktičko čišćenje zuba i postavljanje ventura za prekrivanje neestetskih promjena

   

Rješavanje problema lošeg zadaha

 • Identifikacija uzroka i odgovarajući tretmani kako bi se riješio problem lošeg zadaha

   

Tretman bola i proteze

 • Pružanje različitih tretmana za zubobolju
 • Različite opcije proteza: implanti, mostovi, krunice i proteze

   

Rješavanje bruksizma

 • Postavljanje zaštitnih šablona (splint)
 • Po potrebi, prepisivanje lijekova 

Estetika i funkcija - Nerazdvojni dvojac u MonDent-u

Funkcionalnost podjednako je važna kao i izgled vaših zuba. Zbog toga naša ordinacija veliku pažnju pridaje i obnovi funkcionalnosti zuba. Održavanje ravnoteže između estetike i funkcije ključno je za postizanje savršenog osmijeha. Ako postoje nepravilnosti u postavci zuba ili drugi estetsko-funkcionalni nedostaci, razmatramo obnovu funkcije kako bismo postigli optimalne rezultate.

Kontaktirajte nas i zakažite!

Uz našu stručnost i posvećenost, vaš osmijeh će zasijati. Kontaktirajte nas kako biste zakazali pregled ili konsultaciju i postigli zdrav i lijep osmijeh.

Estetika u Banjaluci protiv mogućeg lošeg daha

Međutim, estetika nije samo izgled, već i miris. Patite od lošeg daha? Mi možemo to popraviti tako što ćemo identifikovati izvor mirisa i eliminisati ga. Nemojte se stidjeti, već nas obavijestite o problemu koji obično potiče iz usne šupljine i time poboljšajte svoj kvalitet života.

Redovni kontrolni pregledi su osnova za očuvanje zdravlja zuba

Osim svakodnevne higijene u vidu pranja zuba, redovni pregledi zuba i desni su ključni za održavanje zdravih zuba. Pažljivom analizom svakog pojedinačnog zuba postavljamo plan za neophodne tretmane. Što ranije oštećenje bude otkriveno, tretman može biti manje invazivan. Na taj način, u MonDent stomatološkoj ordinaciji u Banjaluci, dugoročno osiguravamo vaše oralno zdravlje i čuvamo zube gdje god je to moguće.

Tretman bola je takođe dio našeg spektra usluga

Ako se suočavate sa zuboboljom, pružićemo odgovarajući tretman kako bismo vas oslobodili nelagodnosti i pomogli vam da povratite oralno zdravlje.

Proteze

Kada je riječ o zubnim protezama, naši stručnjaci mogu da vam ponude različite opcije, uključujući implante, mostove, krunice i proteze, kako bismo riješili bilo kakve probleme sa zubima.

Grizni štitnici

Takođe, nudimo i štitnike za zube, koji su posebno pravljeni za svakog pacijenta kako bi zaštitili zube od oštećenja usljed škripanja ili stiskanja zuba.

Lični savjeti profesionalaca

Naš stručni tim pruža personalizovane savete kako biste održali vaše oralno zdravlje na najbolji mogući način. Sve usluge koje nudimo osmišljene su kako bismo očuvali i poboljšali vaše oralno zdravlje, uzimajući u obzir vaše jedinstvene potrebe i ciljeve.

kontakt

Stomatološka ordinacija MonDent u Banjaluci

Transparentnost od samog početka i niske cene uz punu uslugu

Iskusni tim

Tim stomatologa MonDent u Banjaluci uvijek je tu za vas. Kombinacija iskustva s najkvalitetnijim tehnikama rada, pružiće vam pouzdanu stomatološku uslugu.

Najnovija tehnologija

Kontinuirano ulažemo u najnovije tehnologije i obuke kako bismo vam pružili najbolje stomatološke tretmane. Naši pacijenti besplatno dobijaju 3D rendgen! 

Jezici

Sa našim osobljem možete da komunicirate na nekoliko jezika: njemački, engleski, francuski, poljski, talijanski, ukrajinski, ruski, srpski, arapski, perzijski, vijetnamski.

Kontakt

Zakazivanje termina

Adresa:
Milana Radmana 47, 78000 Banjaluka
Bosna i Hercegovina

Telefon:

051 240 677

Mobilni:

066 153 582

E-Mail:

info@mondent.ba

Radno vrijeme:

 • Pon-Uto 9:00 - 18:00
 • Sri 8:00 - 16:00
 • Čet 8:00 - 17:00
 • Pet 8:00 - 13:00
Zakažite termin
051 240 677
Pozovi
info@mondent.ba
Termin
Routenplaner
Adresa
Routenplaner
E-Mail