Telefon:

E-Mail:

Претрага
Close this search box.

Dječija stomatologija

 – Dobrodošli u MonDent – Nezaobilazna destinacija vašeg djeteta na putu ka čistim i zdravim zubićima!

Dječija stomatologija u Banjaluci

Dječija stomatologija je grana medicine koja se bavi oralnim zdravljem djece sve do adolescenata. Svaka stomatološka ordinacija mora da pruži posebne stomatološke usluge koje su prilagođene potrebama djece. MonDent stomatološka ordinacija u Banja  Luci usmjerena je na stvaranje pozitivnog iskustva za najmlađe pacijente. Nudimo prilagođenu atmosferu koja čini posjetu stomatologu prijatnom i bez stresa za djecu. Naš tim pristupa svakom pacijentu s pažnjom, strpljenjem i puno objašnjavanja, čineći tretman bezbolnim i ugodnim.

Usluga dječije stomatologije obuhvata:

Prevencija karijesa

  • Primjena fluoridnih tretmana
  • Rane intervncije
  • Edukacija o pravilnoj oralnoj higijeni

Ortodoncija

  • Praćenje rasta i razvoja čeljusti i zuba

Izrada sportskih štitnika

  • Izrada prilagođenih sportskih štitnika kako bi se zaštitili zubi tokom sportskih aktivnostil

Zabavna atmosfera i bezbolni tretmani

Naša ordinacija i čekaonica opremljena je tako da se svako dijete osjeća ugodno i slobodno kada posjećuje stomatologa. Posjeta stomatologu ne smije biti trauma za dijete zato nam je mnogo važno da u ordinaciji vlada zabavna atmosfera. Tokom tretmana, koristimo pristup prilagođen djeci, odvlačeći njihovu pažnju od bilo kakvih strahova.

Da bi atmosfera bila zabavna, pazimo da stomatološki tretmani budu bezbolni za svu djecu. Koristimo najmodernije materijale i tehnike kako bismo osigurali da tretmani budu neinvazivni i udobni.

dječija stomatologija, stomatološka ordinacija, stomatološka ordinacija mondent
dječija stomatologija, stomatološka ordinacija, stomatološka ordinacija mondent

Dobar nadzor je najbolja prevencija

Kada redovno pregledamo zube vašeg djeteta u našoj praksi za dječju stomatologiju u Banjaluci, cijela vaša porodica će biti srećna. Jer kada redovno dolazite kod nas, karijes, parodontopatija i slične tegobe će se uglavnom izbjeći. Takođe vam nudimo redovne kontrole, preglede i profesionalno čišćenje zuba – tako da vaše djete može srećno da se smješka i nema problema sa zubima.

Zaštita za zube za sportske entuzijaste

 Ako je vaše djete zaljubljenik u sport, u našoj praksi dječje stomatologije u Banjaluci možete pitati i za posebnu sportsku zaštitu. Naime, mi ne pravimo samo štitnike za škripanje zuba i odgovarajuće bravice za zube vašeg djeteta, već možemo napraviti i odgovarajuću zaštitu za one koji vole košarku ili fudbal. Slobodno nas pitajte o tome prilikom sljedeće posjete sa vašim djetetom!

dječija stomatologija, stomatološka ordinacija, stomatološka ordinacija mondent
dječija stomatologija, stomatološka ordinacija, stomatološka ordinacija mondent
dječija stomatologija, stomatološka ordinacija, stomatološka ordinacija mondent

Kontaktirajte nas i zakažite!

Neka vaša djeca odrastaju sa sretnim osmijehom. Kontaktirajte nas i posjetite našu dječju stomatologiju u Banjaluci radi bezbrižnih stomatoloških iskustava i dugoročnog oralnog zdravlja.

Redovni kontrolni pregledi su osnova za očuvanje zdravlja zuba

Osim svakodnevne higijene u vidu pranja zuba, redovni pregledi zuba i desni su ključni za održavanje zdravih zuba. Pažljivom analizom svakog pojedinačnog zuba postavljamo plan za neophodne tretmane. Što ranije oštećenje bude otkriveno, tretman može biti manje invazivan. Na taj način, u MonDent stomatološkoj ordinaciji u Banjaluci, dugoročno osiguravamo vaše oralno zdravlje i čuvamo zube gdje god je to moguće.

Tretman bola je takođe dio našeg spektra usluga

Ako se suočavate sa zuboboljom, pružićemo odgovarajući tretman kako bismo vas oslobodili nelagodnosti i pomogli vam da povratite oralno zdravlje.

Proteze

Kada je riječ o zubnim protezama, naši stručnjaci mogu da vam ponude različite opcije, uključujući implante, mostove, krunice i proteze, kako bismo riješili bilo kakve probleme sa zubima.

Grizni štitnici

Takođe, nudimo i štitnike za zube, koji su posebno pravljeni za svakog pacijenta kako bi zaštitili zube od oštećenja usljed škripanja ili stiskanja zuba.

Lični savjeti profesionalaca

Naš stručni tim pruža personalizovane savete kako biste održali vaše oralno zdravlje na najbolji mogući način. Sve usluge koje nudimo osmišljene su kako bismo očuvali i poboljšali vaše oralno zdravlje, uzimajući u obzir vaše jedinstvene potrebe i ciljeve.

kontakt

Stomatološka ordinacija MonDent u Banjaluci

Transparentnost od samog početka i niske cene uz punu uslugu

Iskusni tim

Tim stomatologa MonDent u Banjaluci uvijek je tu za vas. Kombinacija iskustva s najkvalitetnijim tehnikama rada, pružiće vam pouzdanu stomatološku uslugu.

Najnovija tehnologija

Kontinuirano ulažemo u najnovije tehnologije i obuke kako bismo vam pružili najbolje stomatološke tretmane. Naši pacijenti besplatno dobjjaju 3D rendgen!

Jezici

Sa našim osobljem možete da komunicirate na nekoliko jezika: njemački, engleski i srpski.

Kontakt

Zakazivanje termina

Adresa:
Milana Radmana 47, 78000 Banjaluka
Bosna i Hercegovina

Telefon:

051 240 677

Mobilni:

066 153 582

E-Mail:

info@mondent.ba

Radno vrijeme:

  • Pon-Uto 9:00 - 18:00
  • Sri 8:00 - 16:00
  • Čet 8:00 - 17:00
  • Pet 8:00 - 13:00
Zakažite termin
051 240 677
Pozovi
info@mondent.ba
Termin
Routenplaner
Adresa
Routenplaner
E-Mail