Telefon:

E-Mail:

Претрага
Close this search box.

Ortodoncija

Dobrodošli u MonDent – Vaš partner za zdrav i lijep osmijeh!

Šta je ortodoncija?

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem vilica i zuba. Prilikom ortodoncije koriste se najmoderniji tretmani i alati kako bi ortodoncija za svakog pacijenta bila uspješna i sigurna. 

 

Usluga ortodoncije obuhvata:

  • Specijalistički pregled:

Veoma lako i sam pacijent može da primjeti da mu je potrebno ispravljanje zuba. Pacijent kada to primjeti treba odmah da se javi u stomatološku ordinaciju kako bi stručnjaci pregledali i donijeli konačnu dijagnozu i rješenje.
 

  • Postavljanje ortodonskih aparata (aparatića)

Postavljanje ortodonskih aparata, poznatijih kao aparatići, ključni su za ispravljanje zuba. Ovi aparatići osim što doprinose estetskim promjenama, njihova funkcionalna usluga ne treba da se zanemari. Cilj ortodoncije je rješavanje bolnih stanja i poremećaja unutar zubnog sistema. Ortodontski tretmani podrazumijevaju korištenje mobilnih ili fiksnih naprava te individualni pristup svakom pacijentu.

  • Redovni pregledi

Nakon što se postavi ortodnoski aparatić, pacijent redovno dolazi na preglede onda kada stomatolog zakaže redovan pregled.

Ortodoncija - siguran put prema lijepom osmijehu

Usluge ortodoncije najčešće koriste djeca i mladi, koji nošenjem ortodonskih aparatića uspijevaju u ranim godinama da riješe estetske i funkcionalne probleme sa zubima i vilicom. Međutim, i odrasli pacijenti takođe koriste ove usluge. Stručnjaci u MonDent-u određuju terapije ovisno o trenutnom stanju pacijenta i dijagnozi koju postavi stručnjak. 

Kontaktirajte nas i zakažite!

Zakažite termin u MonDent-u u Banjaluci za vrhunske usluge ortodoncije. Vaši zdravi zubi su naš prioritet!l

Redovni kontrolni pregledi su osnova za očuvanje zdravlja zuba

Osim svakodnevne higijene u vidu pranja zuba, redovni pregledi zuba i desni su ključni za održavanje zdravih zuba. Pažljivom analizom svakog pojedinačnog zuba postavljamo plan za neophodne tretmane. Što ranije oštećenje bude otkriveno, tretman može biti manje invazivan. Na taj način, u MonDent stomatološkoj ordinaciji u Banjaluci, dugoročno osiguravamo vaše oralno zdravlje i čuvamo zube gdje god je to moguće.

Tretman bola je takođe dio našeg spektra usluga

Ako se suočavate sa zuboboljom, pružićemo odgovarajući tretman kako bismo vas oslobodili nelagodnosti i pomogli vam da povratite oralno zdravlje.

Proteze

Kada je riječ o zubnim protezama, naši stručnjaci mogu da vam ponude različite opcije, uključujući implante, mostove, krunice i proteze, kako bismo riješili bilo kakve probleme sa zubima.

Grizni štitnici

Takođe, nudimo i štitnike za zube, koji su posebno pravljeni za svakog pacijenta kako bi zaštitili zube od oštećenja usljed škripanja ili stiskanja zuba.

Lični savjeti profesionalaca

Naš stručni tim pruža personalizovane savete kako biste održali vaše oralno zdravlje na najbolji mogući način. Sve usluge koje nudimo osmišljene su kako bismo očuvali i poboljšali vaše oralno zdravlje, uzimajući u obzir vaše jedinstvene potrebe i ciljeve.

kontakt

Stomatološka ordinacija MonDent u Banjaluci

Transparentnost od samog početka i niske cene uz punu uslugu

Iskusni tim

Tim stomatologa MonDent u Banjaluci uvijek je tu za vas. Kombinacija iskustva s najkvalitetnijim tehnikama rada, pružiće vam pouzdanu stomatološku uslugu.

Najnovija tehnologija

Kontinuirano ulažemo u najnovije tehnologije i obuke kako bismo vam pružili najbolje stomatološke tretmane. Naši pacijenti besplatno dobijaju 3D rendgen! 

Jezici

Sa našim osobljem možete da komunicirate na nekoliko jezika: njemački, engleski, francuski, poljski, talijanski, ukrajinski, ruski, srpski, arapski, perzijski, vijetnamski.

Kontakt

Zakazivanje termina

Adresa:
Milana Radmana 47, 78000 Banjaluka
Bosna i Hercegovina

Telefon:

051 240 677

Mobilni:

066 153 582

E-Mail:

info@mondent.ba

Radno vrijeme:

  • Pon-Uto 9:00 - 18:00
  • Sri 8:00 - 16:00
  • Čet 8:00 - 17:00
  • Pet 8:00 - 13:00
Zakažite termin
051 240 677
Pozovi
info@mondent.ba
Termin
Routenplaner
Adresa
Routenplaner
E-Mail