Telefon:

E-Mail:

Претрага
Close this search box.

Implantologija

– Dobrodošli u MonDent – Vaš partner za implantologiju u Banjaluci!

Implantologija - vraćamo osmijeh na vaše lice

MonDent tim stručnjaka u oblasti implantologije u Banjaluci, u potpunosti vraća osmijehe na vaša lica! Bez obzira da li ste izgubili zub zbog karijesa, nesreće ili nekih drugih razloga, naši stručnjaci pronaći će idealno riješenje za vas!

Šta je implantologija?

Implantologija je grana stomatologije koja se bavi zamjenom izgubljenih zuba pomoću implantata. Implantat predstavlja vještačku zubnu korijeninu koja se usađuje u vilicu, pružajući čvrsto sidro za postavljanje zubne krunice. MonDent zajedno sa svojim iskusnim timom pristupa implantologiji kao umjetničkom djelu, gdje svaki vještački zub prilagođavamo individualno, kako bi se postigla savršena funkcija i estetika.

Kako funkcioniše implantacija i ugradnja implantata?

Proces implantacije uključuje:

  • postavljanje implantatnog tijela
  • abutmenta i
  • zubne krune. 

Implantatno tijelo djeluje kao nova zubna korjenina, abutment je veza između implantatnog tijela i zubne krune, dok je zubna kruna posebno izrađen vještački zub koji se savršeno uklapa u vašu vilicu.

Koristimo medicinski prihvatljive materijale

Koristimo medicinski prihvatljive materijale kako ne bi dolazilo do alergijskih reakcija kada implant dođe u kontakt sa tkivom u ustima. Važno je naglasiti da, nakon hirurškog zahvata, održavate higijenu kako biste podržali uspješnu integraciju implantata.  

Minimalno invazivna implantologija

Naš cilj pri lječenju pacijenata implantima je što manje bolno i što manje invazivno dijelovanje na tkivo. Precizno postavljanje implantata obavljamo brzo i nježno bez dubokih rezova. Materijali koji su dobro podnošljivi od strane tijela doprinose tome da postupak ugradnje implantata bude što nježniji za pacijenta. Minimalno invazivnom implantologijom u MonDentu u Banja Luci brinemo se da se brzo oporavite i da  nakon kratkog perioda zarastanja možete potpuno koristiti svoje zube.

Savjetovanje i transparentnost

Nudimo sveobuhvatno savjetovanje i transparentnost u vezi sa implantacijom. Obratite se našem iskusnom timu i saznajte sve što vas zanima o implantologiji!

Obratite se MonDentu i vratite svoj osmijeh uz najbolju implantologiju u Banjaluci.

Redovni kontrolni pregledi su osnova za očuvanje zdravlja zuba

Osim svakodnevne higijene u vidu pranja zuba, redovni pregledi zuba i desni su ključni za održavanje zdravih zuba. Pažljivom analizom svakog pojedinačnog zuba postavljamo plan za neophodne tretmane. Što ranije oštećenje bude otkriveno, tretman može biti manje invazivan. Na taj način, u MonDent stomatološkoj ordinaciji u Banjaluci, dugoročno osiguravamo vaše oralno zdravlje i čuvamo zube gdje god je to moguće.

Tretman bola je takođe dio našeg spektra usluga

Ako se suočavate sa zuboboljom, pružićemo vam odgovarajući tretman kako bismo vas oslobodili nelagodnosti i pomogli vam da povratite oralno zdravlje.

Proteze

Kada je riječ o zubnim protezama, naši stručnjaci mogu da vam ponude različite opcije, uključujući implante, mostove, krunice i proteze, kako bismo riješili bilo kakve probleme sa zubima.

Grizni štitnici

Takođe, nudimo i štitnike za zube, koji su posebno pravljeni za svakog pacijenta kako bi zaštitili zube od oštećenja usljed škripanja ili stiskanja zuba.

Lični savjeti profesionalaca

Naš stručni tim pruža personalizovane savjete kako biste održali vaše oralno zdravlje na najbolji mogući način. Sve usluge koje nudimo osmišljene su kako bismo očuvali i poboljšali vaše oralno zdravlje, uzimajući u obzir vaše jedinstvene potrebe i ciljeve.

kontakt

Stomatološka ordinacija MonDent u Banja Luci

Transparentnost od samog početka i niske cijene uz punu uslugu

Iskusni tim

Tim stomatologa MonDent u Banja Luci uvijek je tu za vas. Kombinacija iskustva s najkvalitetnijim tehnikama rada, pružiće vam pouzdanu stomatološku uslugu.

Najnovija tehnologija

Kontinuirano ulažemo u najnovije tehnologije i obuke kako bismo vam pružili najbolje stomatološke tretmane. Naši pacijenti besplatno dobijaju 3D rendgen! 

Jezici

Sa našim osobljem možete da komunicirate na nekoliko jeika: njemački, engleski, francuski, poljski, talijanski, ukrajinski, ruski, srpski, arapski, persijski, vijetnamski.

Kontakt

Zakazivanje termina

Adresa:
Milana Radmana 47, 78000 Banjaluka
Bosna i Hercegovina

Telefon:

051 240 677

Mobilni:

066 153 582

E-Mail:

info@mondent.ba

Radno vrijeme:

  • Pon-Uto 9:00 - 18:00
  • Sri 8:00 - 16:00
  • Čet 8:00 - 17:00
  • Pet 8:00 - 13:00
Zakažite termin
051 240 677
Pozovi
info@mondent.ba
Termin
Routenplaner
Adresa
Routenplaner
E-Mail