Telefon:

E-Mail:

Претрага
Close this search box.

Oralna hirurgija

– Sve što je vašim ustima potrebno. MonDent stomatološka ordinacija!

Oralna hirurgija Mondent - Banjaluka

Oralna hirurgija obuhvata zube, vilicu i sve okolno meko tkivo. Dijelimično vremenski zahtjevni i zahtjevni tretmani se izvode u našoj praksi za oralnu hirurgiju u Banjaluci od strane posebno obučenih specijalista i obuhvataju širok spektar tretmana. Naši specijalisti vam mogu pomoći da, putem složenih hirurških procedura, riješite vaše probleme!

Oralna hirurgija u Banjaluci - Klasifikacija specijalnosti

Termin oralna hirurgija generalno pokriva stomatološke podoblasti hirurgije, lječenje preloma vilice i odgovarajuću dijagnostiku. Kao i u ortodonciji i parodontologiji, za oralnu hirurgiju su odgovorni stručni stomatolozi koji se, nakon odgovarajuće obuke, mogu nazivati specijalistima za oralnu hirurgiju ili oralnim hirurzima.

Usluge naše oralne hirurgije u Banjaluci

Svi postupci koje oralni hirurg sprovodi odvijaju se unutar usne šupljine, što znači vilice, zuba, korijene zuba i desni. U našoj praksi za oralnu hirurgiju u Banjaluci, postoji mnogo oralnih hirurških tretmana koje ćemo vam sada predstaviti:

Dio oralne hirurgije: implantologija

Postavljanje implantata je svakodnevnica u radu oralnog hirurga. Takođe je preporučljivo da se implantati postavljaju od strane specijalista, kako bi pacijenti dobili blagi i dugotrajniji tretman. Implantati su napravljeni da traju dugo, pa je stoga važno da budu dobro postavljeni. Oralni hirurg tačno zna kako se vrši implantacija i ima razumjevanja za strukturu kostiju, kako bi se obezbijedila dobra podrška implantatima u vilici.

Vađenje zuba od strane naše oralne hirurgije u Banjaluci

Bilo da se radi o zubnoj hirurškoj implantaciji ili kao samostalnom postupku: ponekad je potrebno izvaditi zub. Razlozi za to mogu biti razni, kao što je oštećenje zubne supstance, bolest zuba ili ozbiljna oštećenja usljed nesreće. Tada dolazi u obzir vađenje zuba ili uklanjanje ostataka zuba putem naše oralne hirurgije u Banjaluci. 

Preprotetski tretman

Prije postavljanja nove zubne nadoknade, provodi se preprotetski tretmani kako bi se stvorilo povoljno okruženje u ustima. Ovi oralno-hirurški postupci, poput uklanjanja neželjenih izraslina i postavljanja dodatne kosti, obično se izvode pod opštom anestezijom. Cilj je pripremiti površinu za nadoknadu radi poboljšane funkcionalnosti i estetike.

Dodatni tretmani koji se izvode u našoj praksi oralne hirurgije u uključuju:

  • Tretman usne sluznice i mekog tkiva
  • Hirurški tretmani za gornju i donju vilicu
  • Tretman preloma vilice ili upala vilice

Redovni kontrolni pregledi su osnova za očuvanje zdravlja zuba

Osim svakodnevne higijene u vidu pranja zuba, redovni pregledi zuba i desni su ključni za održavanje zdravih zuba. Pažljivom analizom svakog pojedinačnog zuba postavljamo plan za neophodne tretmane. Što ranije oštećenje bude otkriveno, tretman može biti manje invazivan. Na taj način, u MonDent stomatološkoj ordinaciji u Banjaluci, dugoročno osiguravamo vaše oralno zdravlje i čuvamo zube gdje god je to moguće.

Tretman bola je takođe dio našeg spektra usluga

Ako se suočavate sa zuboboljom, pružićemo odgovarajući tretman kako bismo vas oslobodili nelagodnosti i pomogli vam da povratite oralno zdravlje.

Proteze

Kada je riječ o zubnim protezama, naši stručnjaci mogu da vam ponude različite opcije, uključujući implante, mostove, krunice i proteze, kako bismo riješili bilo kakve probleme sa zubima.

Grizni štitnici

Takođe, nudimo i štitnike za zube, koji su posebno pravljeni za svakog pacijenta kako bi zaštitili zube od oštećenja usljed škripanja ili stiskanja zuba.

Lični savjeti profesionalaca

Naš stručni tim pruža personalizovane savjete kako biste održali vaše oralno zdravlje na najbolji mogući način. Sve usluge koje nudimo osmišljene su kako bismo očuvali i poboljšali vaše oralno zdravlje, uzimajući u obzir vaše jedinstvene potrebe i ciljeve.

kontakt

Stomatološka ordinacija MonDent u Banja Luci

Transparentnost od samog početka i niske cene uz punu uslugu

Iskusni tim

Tim stomatologa MonDent u Banjaluci uvijek je tu za vas. Kombinacija iskustva s najkvalitetnijim tehnikama rada, pružiće vam pouzdanu stomatološku uslugu.

Najnovija tehnologija

Kontinuirano ulažemo u najnovije tehnologije i obuke kako bismo vam pružili najbolje stomatološke tretmane. Naši pacijenti besplatno dobijaju 3D rendgen! 

Jezici

Sa našim osobljem možete da komunicirate na nekoliko jezika: njemački, engleski, francuski, poljski, talijanski, ukrajinski, ruski, srpski, arapski, persijski, vijetnamski.

Kontakt

Zakazivanje termina

Adresa:
Milana Radmana 47, 78000 Banjaluka
Bosna i Hercegovina

Telefon:

051 240 677

Mobilni:

066 153 582

E-Mail:

info@mondent.ba

Radno vrijeme:

  • Pon-Uto 9:00 - 18:00
  • Sri 8:00 - 16:00
  • Čet 8:00 - 17:00
  • Pet 8:00 - 13:00
Zakažite termin
051 240 677
Pozovi
info@mondent.ba
Termin
Routenplaner
Adresa
Routenplaner
E-Mail