Telefon:

E-Mail:

Претрага
Close this search box.

Besplatan 2/3D rendgen za naše pacijente

Dobrodošli u MonDent – Besplatno uradite 2/3D rendgen!

MonDent - 2/3D rendgen

Besplatan 2D/3D rendgenski pregled za naše pacijente predstavlja dio posvećenosti vrhunskoj stomatološkoj dijagnostici i brizi o oralnom zdravlju. U našoj stomatološkoj ordinaciji, težimo pružiti pacijentima najmodernije tehnologije radi precizne i sveobuhvatne analize oralnog stanja.

2D/3D rendgenski pregled obuhvata:

Detaljnu dijagnostiku

Besplatan 2D/3D rendgenski pregled omogućava nam da dobijemo detaljan prikaz struktura zuba, kostiju vilice, sinusa i okolnih tkiva. To nam pomaže u identifikaciji potencijalnih problema koji nisu vidljivi golim okom.

Prevencija i rano otkrivanje

Redovni rendgenski pregledi pomažu u ranoj dijagnozi problema kao što su karijes, infekcije ili nepravilnosti u rastu zuba. Ovo nam omogućava da preduzmemo preventivne mjere i intervenišemo prije nego što se problemi pogoršaju.

Obrazovanje pacijenata 

Besplatan 2D/3D rendgenski pregled koristi se i kao alat za edukaciju pacijenata. Pomažemo vam da bolje razumijete svoje oralno zdravlje pokazujući vam vizualne informacije o strukturi i stanju vaših zuba.

Za koga je namijenjen besplatan 2D/3D rendgenski pregled?

  • Novim pacijentima: Ako ste nov pacijent ili ste prvi put posjetili našu ordinaciju, besplatno skeniranje zuba vam pruža brz i efikasan način da nam pokažete svoje oralno stanje.
  • Redovnim pacijentima: Redovno besplatno skeniranje zuba je dio naše brige o vašem dugoročnom oralnom zdravlju. Omogućava nam da pratimo promjene i prilagodimo tretmane prema vašim potrebama.

Kontaktirajte nas i zakažite!

Besplatan 2D/3D rendgenski pregled dio je naše posvećenosti pružanju vrhunske stomatološke njege i postizanju najboljih rezultata za naše pacijente. Kontaktirajte i posjetite nas i iskoristite ovu uslugu kako biste unaprijedili svoje oralno zdravlje.

Redovni kontrolni pregledi su osnova za očuvanje zdravlja zuba

Osim svakodnevne higijene u vidu pranja zuba, redovni pregledi zuba i desni su ključni za održavanje zdravih zuba. Pažljivom analizom svakog pojedinačnog zuba postavljamo plan za neophodne tretmane. Što ranije oštećenje bude otkriveno, tretman može biti manje invazivan. Na taj način, u MonDent stomatološkoj ordinaciji u Banjaluci, dugoročno osiguravamo vaše oralno zdravlje i čuvamo zube gdje god je to moguće.

Tretman bola je takođe dio našeg spektra usluga

Ako se suočavate sa zuboboljom, pružićemo odgovarajući tretman kako bismo vas oslobodili nelagodnosti i pomogli vam da povratite oralno zdravlje.

Proteze

Kada je riječ o zubnim protezama, naši stručnjaci mogu da vam ponude različite opcije, uključujući implante, mostove, krunice i proteze, kako bismo riješili bilo kakve probleme sa zubima.

Grizni štitnici

Takođe, nudimo i štitnike za zube, koji su posebno pravljeni za svakog pacijenta kako bi zaštitili zube od oštećenja usljed škripanja ili stiskanja zuba.

Lični savjeti profesionalaca

Naš stručni tim pruža personalizovane savete kako biste održali vaše oralno zdravlje na najbolji mogući način. Sve usluge koje nudimo osmišljene su kako bismo očuvali i poboljšali vaše oralno zdravlje, uzimajući u obzir vaše jedinstvene potrebe i ciljeve.

STOMATOLOG U BANJA LUCI - MONDENT

Stomatološka ordinacija MonDent u Banjaluci

Transparentnost od samog početka i niske cijene uz punu uslugu.

Iskusni tim

Tim stomatologa MonDent u Banjaluci uvijek je tu za vas. Kombinacija iskustva s najkvalitetnijim tehnikama rada, pružiće vam pouzdanu stomatološku uslugu.

Najnovija tehnologija

Kontinuirano ulažemo u najnovije tehnologije i obuke kako bismo vam pružili najbolje stomatološke tretmane. Naši pacijenti besplatno dobijaju 3D rendgen! 

Jezici

Sa našim osobljem možete da komunicirate na nekoliko jezika: njemački, engleski, francuski, poljski, talijanski, ukrajinski, ruski, srpski, arapski, perzijski, vijetnamski.

Kontakt

Zakaži termin

Adresa:
Milana Radmana 47, 78000 Banjaluka
Bosna i Hercegovina

Telefon:

051 240 677

Mobilni:

066 153 582

E-Mail:

info@mondent.ba

Radno vrijeme:

  • Pon-Uto 9:00 - 18:00
  • Sri 8:00 - 16:00
  • Čet 8:00 - 17:00
  • Pet 8:00 - 13:00
Zakažite termin
051 240 677
Pozovi
info@mondent.ba
Termin
Routenplaner
Adresa
Routenplaner
E-Mail